HOW DID YOU MEET YOUR HUSBAND?

Hello mommies, share ko lang. I met my husband at a dating app Feb 2019 I got pregnant March 2019 Now I'm 6months pregnant 23yrs old. Never regretted my decision, and so thankful to have a loving and thoughtful husband. ??? How did you meet your husband and what age? ?

49 Replies

we were cнιldнood ѕweeтнearтѕ 😊 мagĸaвaвaтa everѕιnce aт crυѕн ĸo na ѕya вeғore.. naĸagaт pa aĸo ng aѕo nυng day care aĸo ĸc pιlιт nya ĸo ѕιnaмaнan ѕa вaĸery ĸaнιт ayaw ĸo ĸc мag ĸaaway ĸaмι nυng тιмe na yυn.. тнen aғтer тнaт мy parenтѕ decιded na υмυwι ĸaмι ng provιnce.. 10yrѕ ĸaмι nagĸaнιwalay ng ĸaвaвaтa ĸo.. pagвalιĸ ĸo dι nya ĸo naĸιlala agad ĸc ѕyeмpre nagdalaga na ĸo.. 3 yearѕ aғтer ѕaĸa nya lng nalaмan na aĸo υng ĸaвaвaтa nya dι dn aĸo nagpaĸιlala ĸc naнιнιya naĸo ĸc lalo ѕya gυмwapo.. тнen one day мy naмaтay ѕya na ĸaмag anaĸ ѕaĸa nya lng nalaмan na aĸo υng ĸaвaвaтa nya тнrυ нιѕ ғrιend lng dn... тнen нe тeхтed мe na gυlaт na gυlaт nagĸaмυѕтaнan nagĸaυѕap pмυnтa agad ѕya ѕa вaнay ĸnaмυѕтa мaмaт papa ĸo тнo ғaмιly ғrιendѕ lng dn nмan ĸc naмιn ѕla.. ѕo ayυn na ѕnaвι nya na crυѕн nya dn daw aĸo daтι.. тo мaĸe тнιѕ ѕтory ѕнorт nagιng ĸaмι aт ĸιnaѕal ĸaмι.. now мeron na ĸaмι 2 anaĸ and we lιved нappιly ever aғтer 😂