Early delivery

Hi mommies. Sesiapa di sini bersalin sebelum 36 minggu ? Atau between 32-36 weeks? Please share experience

31 Balas

ada 3 tanda . jangan tunggu antara 3 ni baru nk panic g hospital . 1-berlendih mcm telur 2- contraction 3- darah

2y ago

saya pon sama dah masuk 33 weeks, bertukar macam eggwhite pulak mcm waktu subur..selalu keputihan kuning kental, masuk 32 weeks bertukar gitu then doc pon cakap baby dah masuk laluan

Me 34week sebab aqir ketuban leaking dari 20week ...

3y ago

kalau macam tu kerna g hospital kan .

sy 36minggu 3hari dah ..normal ke rasa sakit dekat bahagian kemaluan ..tp tande2 xde lagi ...

sy 36w xde tanda² lg ni..harap² baby nk kluar bgtau la mama dia ni awal²😂

sy dah 36week.. skit kt ari2 dh.. nak bangun tido pon alahai sakitnye..

premature 34 weeks 1 day.masalah kuning yg xselesai

saya bakal bersalin secara Caesar 25/11 nih. baby breech.

2y ago

dah Selamat dh. berat baby 2.86 kg.

anak kedua 37w 4d

sy.. masa anak prtama 32w. high bp

ada