boleh atau tidak

Hi mommies semua....sy nk taye....dlm keadaan pregnant slame 9mggu nie. .boleh ke sy nk ganti puasa??sbb skang sy tgh berpuasa....baby kite xde effect pape ke???sy risau je nie....huhuhu

6 Balas

bole awk, selang2 klu x larat tau. sy selesai qada puasa lepas. Alhamdulillah. make sure sahur mkn jgn skip, buat susu kurma.😊 In shaa Allah Ramadhan kali ni sy usaha utk puasa as long as xde pening loya peluh mgigil.. klu ad rse cmtu berbuka ye jgn paksa. hrp awk pon dpt berpuasa dgn baik♥️