Induce?

Hi mommies semua.. Siapa ada pengalaman induce ni? Nanti saya kena suruh serah diri kat hosp utk induce doktor ckp. 06.10.19 Agak2 apa yg dia buat masa tu eh? Kena bawa semua barang2 hosp yg disediakan tu ke skali dgn brg2 baby?

2 Balas

Dktr akan masukkan ubat utk mommy bersalin..ada yg induce pertama dh bersalin..sy kene 2x msk ubat..br rse sakit nak bersalin

5y ago

Sama lah kita msk ubt....ank pertama 2 kali bru blh bersalin....ank keempat ada gdm plk....kna induce serah diri 27/10 ni...tkada rsa nk bersalin lgik....

Bawa semua kelengkapan..sbb nk bsrsalin dah

5y ago

Oh.. Hihi okayyyy