Apakah buah kegemaran ibu semasa hamil?

Hello Mommies semua! Mommies tahukan buah-buahan memainkan peranan penting untuk ibu hamil. Tapi kena pantau juga jumlah pengambilannya! Dalam banyak-banyak buah, buah apa yang mommies suka masa hamil ni? Jom kongsikan di ruang komen!

Apakah buah kegemaran ibu semasa hamil?
148 Balas

Jambu batu 🤤 sentiasa ada dalam peti. Kalau habis husband cepat2 restock.

tembikai yang paling sedap.dr mula pregnant suka sgt mkn tembikai😁

no 1 buah pic, no 2 buah mangga,lain² epal,tembikai,pear hijau 😋

epal jambu anggur tembikai pisang klu ble nk smua buah sy mkn🤣

oren, tembikai susu dan tembikai merah 🥰🥰🥰💯💯💯

takde feveret food lagi sebb makan x berapa nak lalu lagi 😓

buah tembikai , apple , pear , anggur tapi lebih suka tembikai

buah avokado sedap!! selalu buat just shake 😋😋🤰🤰

Tapi sy suka makan honeydew 🍈 n tembikai 🍉 takpe ke?

epal hijau, tembikai susu, strawberi, anggur 😋