Apa yang penting dan perlu di bawa?

Hi mommies semua😘 Apa keperluan yang penting dan perlu di bawa sebagai persiapan untuk bersalin di hospital ya?🤔 Jom kongsikan jawapan dan pengalaman anda di ruangan komen bawah😉 Jangan lupa LIKE jawapan mommies yang lain dan komen dengan menggunakan #ibuTAPcadangkan ya😘

Apa yang penting dan perlu di bawa?
15 Balas

For baby, kain lamping, pampers, bedung, topi, baju, minyak2 n ubat2 untuk bby, stokin semua sabun apa semua tak perlu sbb nurse yg mandikan just baby wipes For mommy Barang makan, termos, towel, sabun mandi, baju salin untuk balik sahaja.