set pantang

hi mommies semua , saya bakal melahirkan anak pertama saya . saya nak tanya .. set berpantang ape ye yang bagus untuk saya amalkn ? ?

2 Balas

Hi adila.. Qila ni 😄. Qila berpantang sendiri semasa anak pertama. Tp qila masih bertungku, bengkung dan berurut utk seminggu. Cuma bengkung tu hari2lah. Set berpantang ni, sgt2 penting utk boost tenaga kite dan pulihkn luka dalaman dan luaran lah. Disamping bantu utk penghasikan susu yg berkualiti. Spnjg qila berpantang, even qila berpantang sndiri since husband kena kerjamcm biasa, qila amalkan set berpantang shaklee Apa yg best: ✔️ qila bertenaga sgt2. Tak rasa lesu dan penat. Qila boleh masak lauk mkn sndiri sambil uruskan anak ✔️ ssusu of coz bnyk lepas berurut. Tp susu qila pekat taw. Suka sgt. Mmg berkualiti. Susu pekat bntu anak kenyang dan baby akan kurg meragam ✔️qila x stress uruskn anak malam2 wpun x ckup tido 😂 ✔️ qila berjaya turun 12kg. Now lg 5kg sblm berat asal 😅 ✔️perlawasan tiptop. X takut nk membuang since hari pertama bersalin. Semua ni boleh rasa dgn amalkn set berpantang shaklee yg skrg tgh on promo till 29 Feb. Boleh jimat smpai RM300+. Harga ahli pun xdpt gini 😂 Kalau awk berminat, boleh cntct qila. Kalau xde bajet pun boleh bgthu qila. Qila akan share product yg sesuai dgn bajet dn keperluan awk. Jemput fllow fb qila : Aqilah Muzain Cntct qila kalau nk tahu lebih detail taw : http://www.wasap.my/+60163585235

Sy pernah pakai tanamera.. Ada utk bertungku.. Bengkung.. Kebanyakan pakai uncang mcm utk mandian, basuh vagina, minuman teh.. Ada sabun scrub.. Ada herba scrub badan.. Pilis (rasa sejuk2).. Herba bengkung (sejuk2).. Minyak plk, minyak urut dgn minyak kelapa dara..