Keehamilan keguguran

Hi mommies semua. Nak tnye ada tak pernah mengalami keguguran? Then pregnant balik. Mcm mana nak kuatkan rahim ye? Saya pernah keguguran before this and pregnant balik. Tpi agak risau miscarriage. Boleh ke terus pergi klinik minta ubat kuatkan rahim atau injectin ? #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

sy prnh kgguran 9week bln 11 tahin lepas..3 bln drah x brhnti..lpas tu sy try folic acid appeton beli kat farmasi..sy amal setiap hari sebiji sblm tdur..alhamdulillah skrg dh 7week 😊..paling penting jgn stress sis, jaga pemakanan dn kshtan ye..in shaa ALLAH, andai rezeki itu utk kta, ALLAH SWT xprnh tunda..yakin sis..smoga sis segera hamil ye 😃😃

2y ago

baru sy ingat, lpas habis pantang kgguran hari tu sy ada buat urut kampung ngn nnek sy jgk sis..sbb nnek sy bidan kampung..itu ikhtiar sy jgk selain amal folic acid..