Keehamilan keguguran

Hi mommies semua. Nak tnye ada tak pernah mengalami keguguran? Then pregnant balik. Mcm mana nak kuatkan rahim ye? Saya pernah keguguran before this and pregnant balik. Tpi agak risau miscarriage. Boleh ke terus pergi klinik minta ubat kuatkan rahim atau injectin ? #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

Hai Puan Siti, st pun pernah gugur ank kedua masa tu 7 week bleeding nonstop . Lps pantang 6 bln LPs tu sy preggy semula. tp bleeding jgk mungkin berkat doa sy kuatkan semangat hingga Janin bertahan. Apa pun ats kuasa Allah. jgn putus berdoa ye puan. InsyaAllah

2y ago

terima kasih puan faradilah .