Keehamilan keguguran

Hi mommies semua. Nak tnye ada tak pernah mengalami keguguran? Then pregnant balik. Mcm mana nak kuatkan rahim ye? Saya pernah keguguran before this and pregnant balik. Tpi agak risau miscarriage. Boleh ke terus pergi klinik minta ubat kuatkan rahim atau injectin ? #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

saya 3x.. bkn sebab rahim kdg2 sis.. tapi sebab ovum @ sperm suami sndr yang xsihat. biasa klu ada sejarah kguguran, once pregnant balik terus la pg klnik swasta nnt mrk bekalkn duphaston.. jgn risau.. 😃â˜ș

2y ago

pgalmaaAn sy bleedg even baby ada heart beat d hos gov xda bagi.. dia surh monitor shj.. esok hari baru g klnik swasta bru mrk bg.. dlm RM500 jg utk 4 injecton..