Pendapat Please ❤️

Hi mommies semua! Nak tanyaaa kalau 15weeks 4 days dah boleh rasa gerakan baby kee? Hmm sebab saya tengah baring ngan husb. Lepastu saya rasa cam something gerak kat perut. Saya ingat angin tapi tak keluar pon. Selalu kalau rasa berombak perut mesti terus terkentut tapi ni takk. So saya try letak tangan kat perut sambil cakap ngan baby hihi kalau betul tadi tu awak yang gerak, boleh tak bagi mummy rasa lagi sekali ? then memang ada rasa macam somthng tendang Dr dalam sekali je . Tapi tak kuat lahh ? hmm apa pendapat mommies semua eh ? Rasa rasa tu mmg baby atau still awal lagi untuk rasa semua tu ? ? Hehe sorry lahh anak first kan ? exiteddd lebih hahaha

1 Balas

Wife saya 15weeks dah rasa gerak² dlm perut to , cuma ta berapa kuat lah .