Awal lagi ke ?

Hello mommies semua, nak tanya saya sekarang 18week & plan nak bersalin kerajaan je so nak tahu la biasanya dah boleh call hospital ke utk book nak bersalin dekat hospital yang kita nak ? atau awal lagi ? sebab ada yang cakap dah boleh call utk book tapi saya tak tahu prosesnya macam mana, boleh bantu ? tq 🥰

1 Balas

hospital kerajaan x perlu booking. melainkan u nak amek fpp or 1st class.

9mo ago

fpp full paying patient. mksud nya u byr by ur self. sama mcm swasta. but a bit murah dri swasta. nak bersalin nnti terus je walkin bwk buku pink, ic, kad nikah.