Ingin tahu

Hai semua. Nak tanya, sebelum bersalin kita kena call hospital yang kita nak bersalin tu ke untuk register dulu? Macam saya kena bersalin kat Hospital Sultan Ismail, Johor. Saya perlu call hospital sebelum due date atau tak perlu call ya? Atau dah ada tanda nak bersalin terus pergi hospital je. Macam tu ke? #37weeks #firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Balas

Biasanya kita pergi je terus hospital yang kita nak bersalin bila dah turun tanda atau dapat tarikh untuk serah diri, tapi procedure waktu covid ni tak pasti lah. boleh tanya nurse dekat kk time checkup rasa nya.

hi mommy..yg saya tahu nurse di kk pesan pda saya klau turun tanda atau rsa sakit trus ke hospital. No need to call.