Delay period

hi mommies semua, nak tanya. saya hari pertama last period 16/11/23 then sampai harini 2/1/24 saya still tak period. dah buat upt tapi naik 1 line je. breast ada rasa sakit, badan cepat letih. mcm mana ya? mohon pencerahan dan pandangan mommies2 semua 🥹🙏🏻

4 Balas

Sama ngan sy sis.. Last priod 16/11/23.. Hari ni cek upt mcm nmpk smar.. Abdomen kerap rsa cramp.. Upt trip npk mcm samar.. Test jnis cassete negatif 😢

kalau period selalunya regular, seeloknya jumpa doktor. banyak faktor boleh buat delay period. dapat tahu lebih awal, lagi bagus.

4mo ago

okay sis, tq 🥹

sblum nie period regular ke x?

4mo ago

okayy faham, tulaa sebab tak pernah pula tak period. cek pula 1 line jee. tu pelik. tq 🥹♥️

byk faktor tu ... kena refer doktor

4mo ago

tq sis🥹