Ingin tahu

Hi semua. Saya period teratur tiap bulan period dan tak pernah takdatang period selewat ini. Last saya period bulan Jan 13/1-19/1 then bulan feb sepatutnya saya period 14/2-20/2 tetapi saya delay period dah 3week macamtuh sampai ke harinih masih belum period. Saya ada check upt pada 24/2 double line tapi samar then saya tunggu 2/3hari still samar. saya dah try clearblue pun masih samar. Hari seterusnya saya tak check upt sehingga lah 1/3 saya check upt result -ve then saya check upt lagi 3/3 paginih result sama -ve. Saya nak tanya adakah saya check upt masih terlalu awal? Atau adakah hormon hcg masih rendah? adakah result upt akan berubah? simptom : Breast lembut tak sakit tapi berdenyut kadang kadang/mual/hidung tak selsema tapi rasa tersumbat/deria bau tajam/kerap pening/leher&bahu urat belikat rasa tegang/kram macam sengugut 2/3 ( semalam ) tapi sekejap shj/rasa tak sedap badan/badan panas on off Terimakasih sudi komen dan menjawab pertanyaan saya 🥰 #ttc3y #bantusharing #pleasehelp

Ingin tahu
2 Balas

klau ikut kiraan dri last period, ikutkn result test dh naik terang dua line..baik sis refer doc scan..klau dinding rahim tebal, mngkin prsenyawaan lmbat, jd hcg x tnggi lg..

Mcm mna sis? Pregnant tak?