Doc detect fibroid ?

Hi mommies semua. Nak tanya mommies yang ada pengalaman fibroid masa preg. Fibroid sy tak besar dalam 3.2 X 3.2 cm. KK rujuk sy ke hosp bahagian O&G. Nak tahu doc cek apa je ya ? Sy takut esok app dengan bahagian O&G. Berdebar entah apa lagii yang nak di cek 😌

1 Balas

doc klinik swasta sahkan sy ada fibroid. jmpa kk dan bgtau nnti dia refer pakar.. pakar nnti dia akan scan balik untuk kepastian. 1st app pakar detect ada 3 .. 2nd app pakar doc ckp xda pula 😅 sy pun naik pening.. nnti sis p sis tnya habis2 dkt pakar ya tkot balik sis fikir lg susah.

11mo ago

sy 1st detect dari swasta sis melalui tvs.. buka buku dkt kk klau xbgtau masa tu doc cuma tgok kandungan mujur sy tnya dia balik bru dia tgok balik dan doc kk ckp mmg ada.tp scan atas bukan tvs. terus refer pakar. pakar pun cek melalui atas sis.. penah sy mntak cek tvs tp doc cuma scan atas je. lain hosp lain sop rasa. tp klau sis dpt scan tvs untunfg sbb pagi detail dari scan atas sis