fibroid

Buat details scan kat private, doc detect ada bengkak@fibroid sebelah uterus kiri. G cek kat kk, doc kk cakap kemungkinan besar hanya placenta beg shj, tp xmenolak kemungkinan kecil fibroid..sy tak ada rasa sakit atau tak selesa... ada ibu2 pernah alami situasi mcmani.kalau fibroid apa kesan n yg perlu sy buat.. Jumaat ni kne g jumpa pakar gyne di hospital..harap xd pape yg serius...#1stbaby#22weeks pregnancy# semoga dipermudahkan urusan kita semua

2 Balas

Sy pernah ada fibroid masa pregnant, takde rasa sakit atau tak selesa pun. Dan alhamdulillah fibroid tu mengecut bila kandungan makin besar. Don't worry sis, kebiasaannya macam tu, cuma jangan skip appointments dengan doktor pakar. In shaa Allah baik-baik saja.

5y ago

Awk dpt detct masa brpa weeks..ad doc ubat2 x utk cntrol fibroid tu..n app ngan doc pakar tu sampai melahirkan baby ke..

Sy pn ade fibroid mse mngandung.. Skrg 35 week.. Die xrse sakit pn, cme kdg2 xselesa sikit la. Saiz sy 7x 6 cm belah kiri.