sakit pinggang

hi mommies semua. nak tanya kalau sakit pinggang minyak apa yang okay eh nak sapu? takut salah letak minyak je or apa apa yang boleh legakan sakit pinggang sebab lama jugak rasanya sakit ni 🥲 thankyou yang sudi jawab 🥰

2 Balas

Kalau nk sapu minyak, pastikan minyak tu takde methyl salicylate dan camphor (kapur barus). Untuk lebih selamat nurse jugak sarankan guna hot pack di bahagian pinggang macam kalau period pain tu.

10mo ago

ohh i see boleh jugak eh pakai hot pack tu? nanti saya try terima kasihh 🥰

kalau saya suka buh minyak baby

10mo ago

haa boleh jugak eh? sebab ada jugak terfikir minyak baby okayokay boleh try. thankyouu 🥰