Najis Bayi Warna Hijau Lumut - Similac Lactose Free

Hi Mommies semua, nak tanya my baby skrg umur 3 bulan and fully consumed formula milk which is similac lactose free. So far baby sihat alhamdulillah cuma najis baby warna hijau lumut. Mmg kalau ambil susu ni najis baby warna hijau lumut? Mommies out there ada tak sama mcm saya?

Najis Bayi Warna Hijau Lumut - Similac Lactose Free
9 Balas

Hi mommy. Saya up kan soalan mommy ya. Disamping itu saya share panduan mengapa najis bayi berwarna hijau. https://my.theasianparent.com/najis-bayi-warna-hijau/?utm_source=search&utm_medium=app Mommy pun kena tengok texture najis bayi untuk mengetahui adakah ia normal atau tidak juga. Moga mommy dan bayi sihat selalu 💕

3y ago

kalau najis tekstur xcair xkeras..sy tgk ok tekstur cuma warna hijau..normal ke?