Pengalaman 8 bulan

Hi Mommies semua! Nak tanya ada yang 8 bulan pregnant tak. Sy 1st pregnancy, nak tanya pengalaman mommy 8 bulan - larat tak pegi kerja dan buat kerja seperti biasa? Sy tgh fikir nak amik unpaid leave bila 8 bulan nanti

1 Balas

ank 1st kerja smpai due date. skrg ank 2nd plan ambil seminggu sblm due (edd 02/24) walaupun dh sakit2 bwh bdn. tapi klu nk ambil cuti awal sgt, kena inform HR dlu..sbb ada certain company rules selagi blum bsalin, cuti tolak AL or jadi unpaid leave.