Suggest nama baby boy

Hi mommies semua. Nak mintak suggestion nama baby boy kalau boleh modern hehe. Sebab belah family saya chinese, belah suami malay. Takut pilih nama ala ala arab susah pulak belah chinese nak sebut 😂. Dah search google tapi nak suggestion mommies di sini ❤️ thank you in advance yang suggest kan nama ☺️

16 Balas

wah samalah dengan saya, belah saya cina. saya letak nama anak lelaki saya Zaid Harithah sempena nama anak angkat Rasululullah SAW. 😇

Muhammad adam rayyan .. nme ank syurga sayee . Mksud nye nabi adam , rayyan tu pintu syurga untuk org yg berpuasa

nama anak2 saya Aqil Irfan,Aidil Zafran,Aqashah Ilman.. 3hero🥰❤

iwan.. klu chinese yi wan maksudnya satu ribu. hehe

Aryan Mateen. Nama anak sy pun Aryan hehe

Amzar Zhafran..macam nama anak syurga saya..

Daniel Noah, Maleeq Rayqal, Luth Harith

Adam.. universal nama ni.

2y ago

Sedap nama ni. Salah sorang anak syurga saya dah bagi nama Adam heheh. Terima kasih suggest 🥰

muhammad Zayn muhammad Noah

Hayder pun lawa, Ayden Adam