Ectopic Pregnancy

Hi Mommies semua! Mommies, I just need support from all. 14 may 2021, disahkan ectopic pregnancy dan terpaksa buang satu tube. saya rasa sangat down disebabkan terpaksa buang tube dan kehilangan baby. dari masa nak tunggu masuk OT. menangis tak sudah sudah. masa doc bagitahu confirm ectopic pun, menangis terus. terus fikir susah nak pregnant. memandangkan ini kandungan yang sulung. I've lot of bleeding yang menyebabkan saya terpaksa buang satu tube. anyone yang survive untuk pregnant after ectopic pregnancy ni? senang tak nak pregnant semula. sebab doc ada bagitahu percentage untuk dapat ectopic next pregnancy pun tinggi 😭 saya masih muda lagi dan takde baby lagi 😭 #ECTOPICPREGNANCY #NEEDSUPPORT

14 Balas

Be strong ye sis.. Jangan risau,kite ade 2 tiub,2 ovari.. Selagi ade rahim selagi tu masih ade peluang untuk hamil sis

3y ago

InshaAllah. terima kasih atas kata kata semangat sis. doakan saya ada rezeki untuk pregnant lagi ❤️ ya betul selagi ada rahim selagi tu boleh pregnant. InshaAllah