Adakah ini ketulan darah haid biasa?

Hi mommies semua. Maaf sebelumnya sebab gambar kotor. Tolong jangan buka kalau momy jenis tak tahan tengok gambar kotor🙏 Nak tanya ketulan darah dalam gambar tu normal tak ya? Siapa tahu. Texture dia mcm isi ikan tu. Sy period bulan lepas 1-5hb. Bulan ni pula dah start 3 hari lepas tapi spotting je. Baru hari ni ade heavy sikit darah tu. #pleasehelp #ingintahu #ttcalmost2years

Adakah ini ketulan darah haid biasa?
22 Balas

saya kalau period kadang2 keluar juga ketulan darah macam tu tapi tak banyak.