Adakah ini ketulan darah haid biasa?

Hi mommies semua. Maaf sebelumnya sebab gambar kotor. Tolong jangan buka kalau momy jenis tak tahan tengok gambar kotor🙏 Nak tanya ketulan darah dalam gambar tu normal tak ya? Siapa tahu. Texture dia mcm isi ikan tu. Sy period bulan lepas 1-5hb. Bulan ni pula dah start 3 hari lepas tapi spotting je. Baru hari ni ade heavy sikit darah tu. #pleasehelp #ingintahu #ttcalmost2years

Adakah ini ketulan darah haid biasa?
22 Balas

kalau dngan sy kluar ketul² mcm tu alahuuuu . sakit sngat² sy kena senggugut 😭 smpai menanggis menahan, muka pun pucat,

kalau kluar mcm ni,bila sy senggugut sakit sgt2. mmg akan keluar darah berketul. rasanya normal kot. bkn keguguran tu.

tu darah ketul haid kot... klu DTG bln jgn Mnm ais batu nnt kena darah beku berketul²

saya kalau period kadang2 keluar juga ketulan darah macam tu tapi tak banyak.

ini telur yg tak disenyawakan sis 😊 normal je

Sy pun sllu kluar mcm ni masa dtg bulan..

Normal.. bnyakkan mnum air suam ..

ni mcm drh lama tersumbat

Normal je sis cmni.

biasa je tu.