telur kuning cair

hi mommies semua! i termakan pasta yang ada telur kuning cair tu tau. dah habis baru teringat takleh makan anything raw 😭 macam mana eh??? btw i dah 17weeks preggy 😞 haih ya allah frust bila terlupaaaa camni

4 Balas

Oh xpe je sis.. InsyaAllah xde pape.. Awk minum air limau suam nti bg perut rase lega.

Boleh je makan sebenarnya. Cuma pastikan bila masak tu basuh bersih2 dulu telur tu.

Pantau diri jika ada yg tak kena

Saya pula termakan salad😐

1y ago

Salad mmg sejenis sayur yang tidak di masak.. Hihi sy selalu mkn salad.. Tp sy basuh dgn air garam, rendam beberapa minit cmtu.. Kalau mkn nasi ayam y beli kt kedai mmg sy xmkn la salad dia.. Kalau salad sayur², mmg buat sendiri je