telur kuning cair

hi mommies semua! i termakan pasta yang ada telur kuning cair tu tau. dah habis baru teringat takleh makan anything raw 😭 macam mana eh??? btw i dah 17weeks preggy 😞 haih ya allah frust bila terlupaaaa camni

4 Balas

Saya pula termakan salad😐

1y ago

Salad mmg sejenis sayur yang tidak di masak.. Hihi sy selalu mkn salad.. Tp sy basuh dgn air garam, rendam beberapa minit cmtu.. Kalau mkn nasi ayam y beli kt kedai mmg sy xmkn la salad dia.. Kalau salad sayur², mmg buat sendiri je