Hi mommiesssss 👋🏻

Hi mommies semua, i ada soalan nak tanya. Tapi macam private sikit soalan, tapi nak kena tanya jugak 😅 ada tak mommies yang ada masalah ‘’kekeringan’’ time bersama dengan suami time hamil ni? I ada masalah tu sekarang tapi i rasa sebab i makan zincofer, tapi tak tahu lah betul ke tak? Mommies ada tips tak? Pleasee help meee. Thank you korang 🤍

5 Balas

Saya ada satu product yg sgt bagus sbb dia hasil lubricant natural dri badan sendiri. Saya memang suka pakai yg ni plus dia ada byk kegunaan https://instagram.com/wooman.co?igshid=YmMyMTA2M2Y= Boleh usha IG ni ya

2y ago

Sy pun guna ni baru ok. Rasa nak bersama ada tp kering. Tp msk 6 bln suami plak xnak bersama sbb kesian tgk sy 😅

Ya sis ada satu masa kita mmg jadi kering . Sy pun alami bnda yg sama . Sy kena masa kandungan 6 bulan . Waktu tu mmg kena guna lubricant . Masuk 7 dah jd macam biasa balik . ☺️

pregnant lady kebykn nya mcm tu. so u boleh try crik lubricant dkt drugstore.

2y ago

Oh kiranya benda ni normal ke? I see thank youuu

sis ada rasa kerap dahaga dan kering bibir tak?

try ni sis

2y ago

Tqq