Tanda-tanda awal beberapa minggu sebelum bersalin

Hello mommies semua. Boleh share tanda-tanda awal tak beberapa minggu sebelum bersalin? Skg ni sy dah 33 minggu, tapi rasa lain macam pula. Sakit belakang pinggang, rasa baby asyik bergerak pun ada. Kdg2 dkt bawah pun rasa sakit.

2 Balas

Perut kerap mngeras tarik dari pinggng skit cm snguggut Pech air ketuban Lendir cmpor darh Bby kurang gerk Kerap kencing sb bby dh msuk laluan

Byk Tanda...antaranya ad Rasa sakit setiap 5minit...baby mengeras..ditekan2 perut..cecair kuar Dr faraj..air ketuban da pecah..