Second Pregnant

Hi mommies semua. My baby baru 10m and sy dapat tau tengah pregnant second baby. Rasa nervous sangat. Firstborn dulu bersalin normal and baby full bf. Ada tak mommies yg ada experience beranak yg kedua firstborn masih kecil lagi? Boleh share tak pasal breastfeeding, risiko mengandung and any possibilites?

2 Balas

kakak sy baby ke 4 dah 8 bulan then pregnant lagi yg ke 5.. last ke 4 bby ade masalah usus.. hope ke 5 ni ok je.. lepas tau pregnant, terus x pump out susu..

4y ago

tau baby tu ade masalah usus dari dlm perut lagi.. lahir2 je terus baby kne operation.. masa pregnant, kakak sy lebih air ketuban.. baby minum air ktuban tapi x kncing balik.. sbb usus masalah.. ermm kakak memang x byk susu dari lahir kn bby ke 4.. 1oz pn payah.. mybe sbb bby x lacth.. kn bby warded.. lama jgak..