Pregnant lagi

Hi mommies semua, ada yg pernah pregnant jarak dekat? Baby sy baru 5mo tapi sy dh pregnant 7w. Mixed feelings 🥹 sy menangis peluk anak sbb rasa bersalah sgt. Sampaikan sy terfikir nak buang sbb tak ready lagi 😭

2 Balas

Rezeki awak tu, jangan buang baby tu okay. Mintak tolong husband awak, jangan stress sesorang. Paling penting jaga kesihatan diri sbb organ dlm badan awak masih dalam tempoh pemulihan selepas 1st pregnancy. Ikut nasihat doktor, jaga pemakanan, doa banyak2, jangan stress okay. Kalau husband busy minta tolong org terdekat okay. Semoga awak dan baby sihat selalu dan semoga segala urusan awak dipermudahkan.❤️

1mo ago

Inshaa Allah sis. Terima kasih byk byk ya untuk doa yg baik. Semoga berbalik kepada sis & keluarga 🥹❤️

even saya tak alami tapi yg saya bole ckp awak jgn sampai fikir nak buang baby tuh, tau tak ready, fikir anak first kcik lagi, perlukan kasih sayang, belum org judgr lagi. tapi Allah bagi rezeki lagi, nak buat mcm mana kan. Dia mesti tau awak mampu. ❤ .semoga awak, baby n dik baby sihat selalu, jaga kesihatan ,mental fizikal. minta tolong husband n org terdekat tau, jgn sorg2x.

1mo ago

Inshaa Allah, terima kasih awak. Kata kata awk sgt membantu 🥹❤️