Hilangkan Rasa Loya

Mommies semua ada tips x nk kurangkan loya? ? Dh sapu mnyk angin dkt hidung semua tak jalan, lps mkn dlm 2 3 jam msti perut rasa mengelodak nk muntah ??

1 Balas

Sy xde tips jgk sbb awal2 preggy dulu mabuk teruk. Xbleh mkn, xbleh minum, semua akn kluar balik. Kene kuatkan semangat. Kalau rasa lapar dan teringin mkn ape2, mkn je walaupun lps tu akn munth. Sbb at least perut terisi sikit xnk bagi kosong. Mkn buah2 kalau boleh. Asam2 ke. Ape2 yg boleh mkn, mkn je