tetanus injection

Hi mommies! Semlm kena cucuk kancing gigi.. hari ni badan rasa lemah.. rasa mcm nak demam. Mmg normal ke? Atau sbb jerebu.. hmmm should I go hospital ? 25weeks#

2 Balas

Sy first injection tak rasa sakit. Lps inject baru sakit susah nk mengiring ke kiri 2 3 hari. 2nd injection rasa sakit masa masuk ubat. Lps inject sama gak ssh nak ngiring sbb tgn dh bengkak 😂 ada mommy yg demam lps inject ada yg tak. Rehat byk2. Hee

Tetanus mcm macam tu. Ada rs lenguh, ada rs kebas. Nnt 2nd injection tak rs apa dh.