Susu ibu

Hi mommies, semalam sy terlupa untuk masukkan susu perahan dalam fridge after pump dlm pukul 10.40pm. Susu dah siap seal dlm storage bag & letak atas meja kejap. Then sy tertidur. Pagi ni sedar2 pukul 8am tengok susu ada atas meja. Rasa nak menangis sebab penat jer pump semalam. Sy cuba bau tp susu mcm masih elok xda bau warna pon elok je. Semalam pon cuaca sejuk dan hujan. Agak2 mommies susu masih boleh guna x.. syg nk buang.

1 Balas

dah 10 jam tu kt luar.. better bagi bby mndi la kalau syg nk buang..