BUKA BUKU PINK

hi mommies, semalam saya dah buat tvs scan dan dah ada kantung, janin dan heartbeat baby. sepatutnya semalam saya 7w6d tapi bila buat tvs keluar 6w4d. lewat seminggu lebih tapi doc kata normal je. persoalan saya, patut ke saya buka buku pink dekat kk terus atau tunggu lagi 2w-3w?

2 Balas

Sakit tak awak buat TVS Scan. sbb saya pn ada rancang nak buat TVS Scan

9mo ago

pada saya sakit sikit waktu memula nak masuk tu. tapi bila dah masuk tu okay je

pergi terus kk. nanti dia bg tarkh lain utk buka buku.

9mo ago

okay noted awak!