37minggu2hari. Lendir bercampur darah hilang.

Hey mommies, semalam jam 4 pagi sya ada lendir+darah tp makin ke petang makin sikit dn makin bertukar warna coklat pudar. Mlm takde. Pagi 24 nov 5am pegi kencing lap2 guna tisu masih takde lagi lendir bercampur darah atau coklat. Baby gerak oky. Sakit perut & pinggang takde cuma sakit manja2 je rasa dia. Perlu check ke hospital ke moms?.

13 Balas

saya bersalin 37minggu 2hari. pergi check di hosp sis :( dah ada tanda camtu.

tanye kat sini bersalin online je la sng

better cek