5 month pregnancy

Hi mommies, semalam i checkup scan baby sihat jantung pun okay. Balik dari checkup tu tak.banyak gerakkan. harini pun gerak pagi.tadi dalam pukul 8 nak ke 9 cantu. normal ke ? risau lah ???

2 Balas

kdg2 grakn baby tak kuat sgt lagi sbb bru 5 bulan kan..or kita y tak prasan sbb tgh bua kerja..but if berterusan pergi klinik or hospital check tau

tulahh. risau sangat. harap takde pape. tolong doakan saya and baby saya ye ❤️

5y ago

1st baby ye..moga dipermudahkn 🙂🙂 jgn fkir bnyak sgt k..bnyakkn rehat