Cuti bersalin

Hi mommies . Selalunya kalau mommies yg bekerja ambil cuti bersalin awal ke dekat due ? Saya duue 17/12 . Taktau nak ambil cuti start berapa week ? Sebab taktau anak nak keluaq bilaa 😂 #firstbaby #firstmom

10 Balas

Sy 37week 3hari harini .. due date 3/12/2022, sy dah plan nak start cuti 24/11/2022 .. amek awal smggu dr due date, boleh la nak rest2 nak ready apa yg patut wlpon xtau bby nak kluaq bila .. tp kalau dah nak kluaq awai dari due date atau date cuti yg sy plan ok saja sbb sy dah infrm manager sy ..😬