darah slps urutan perineum

hi mommies sekalian.. kandungan saya skrg dah 36w6d..saya ada buat urutan perineum..jam 2 pg td urutan kali yg ke6..slps saya keluarkan jari ada darah pd jari..nak kata luka tp tak pedih..slps buat urutan perineum tu saya kencing tp takde darah n tak pedih pun..jam 9 pg td ada 3 tompok kecik darah yg tersgt nipis..tu kira tanda nak bersalin ke?takde pun rasa contraction sampai skrg (jam 11.30mlm).. #anakfirst

darah slps urutan perineum
2 Balas

mungkin itu kulit teregang sikit puan. Jika darah Masih keluar esoknya, boleh ke klinik ya untuk doctor check Di bawah😊

g clinic yer puan