Posisi Duduk Ketika Suntikan Epidural

Hello Mommies! Sedikit info buat ibu-ibu hamil yang bakal melahirkan. Pastikan anda duduk dalam posisi yang betul.

Posisi Duduk Ketika Suntikan Epidural
9 Balas

👍🏻tq min for info❤️👍🏻👍🏻penah dpt suntikan epidural..rs dia ms kena cucuk tu mcm kena kejutan letrik dkt kaki..nnti dkt kaki kita dia letak pembalut mcm wrap nak chck tekanan drh.. mg dpmudahkan segala urusan mommy2 smua yg bakal melahirkan..aamiin... aja2 fightimm✊🏻✊🏻🔥

dulu sblom nk opret dia bg bantal suruh peluk... tp bila jarum masuk.. tergedik jugak bdn.. kena mrh bila grak2.. bahaya...

ada sahabat yang ambil suntikan ni utk kurangkan sakit sbb dy jnis yang x tahan sakit... Tp sy x ambil

brp byk ml tu...time tu tak terfikir nak tanya doktor

Suntikan ni untuk ibu melahirkan normal atau czer?

2y ago

czer sis

rasanya normal dan czer amik epidural

ad efek ke ambk epidural ni?

Tq for ths info 👍🏼

❤️