Supplement

Mommies, saye da 6 bulan bersalin takpena amek pape supplement atau jamu. Mak saye bising sebab saye selalu ngadunsakit pinggang. Da terlambat ke saye nak makan jamu atau supplement? Kalau belum, ape produk yang saye boleh consume ye? #bantusharing

7 Balas

Bg sye, klu da slalu dukung baby + buat keje umah+ tak cukup tido, bpantang la strict mcm mne pun, memg akn sakit2 pinggang, sakit2 bdn.. Awal2 dlu pun sye mcm tu.. Ble baby da pndai mrangkak, da jarang mintak dukung, bru la kurg sket sakit2 pinggang nie..

4mo ago

Saya mula sakit pinggang bila anak umur setahun 7 bulan sbb dia dah 10 kg. Selepas bersalin saya tak sakit pinggang hingga anak 10 kg pada bulan Nov. Tak larat dukung lama. 😅 Atasi dgn bersenam dan postur yg betul je. Salah posisi tidur pun sakit pinggang.