senak bawah perut

hi mommies. saya skrg weeks 17. dlm minggu ni terasa senak bawah perut, on off dia datang. bahaya ke tak ye? risau sbb tempoh hari ada terpaksa angkat benda berat, takut effect pulak+stress sikit. tq all

2 Balas

bedrest la sis.. daa prggy kn klu syg kandungan jgn la angkt² berat kasian bby.. bawa berehat k , jaga kesihatan.. takecare..

Normal kot sis sbb sy 21w nie pn kdg rasa senak..kdg rasa kdg x..slagi xda apa2 pndarahan @ sakit yg trlampau sakit its ok..

5y ago

oh mcm tu. tq sis. bukan apa risau gak lagi lagi ni anak first hahaha semoga semua selamat ya sis