Stress And Mad

Saya stress dan marah2 lepas tu perut jadi macam senak sikit.. Is it ok? 1st Pregnant memang banyak benda serba tak kena ye?

1 Balas

i think its normal. sebab aku pun macam tu. jaga anak buah 2org.seorang tu ada adhd so susah sikit nak jaga.adik dia pula terlebih manja.sikit2 nangis and selalu gaduh dengan si abg dia. so aku ni babysit dorang jadi stress and bengang.perut pun selalu mengeras. sometimes i tell myself "not my monkey not my zoo" and try calm down demi baby dalam perut.

5y ago

Ok thank you.. Saya sekarang banyak benda serba x kena