tolong beri jawapan

hi mommies.. saya skrg 35week tapi semenjak 2,3hari ni saya rasa sakit dekat ari2 mcm rasa tekanan dkt situ n juga sakit pinggang yg berterusa. normal ker or nk kena pergi hospital.nk langkah jalan pon sakit. tolong jab mommies yg ada pengalaman. adakah ini normal atau xnormal. mmg saya dh ada bukaan 2cm n baby dh dkt laluan.

2 Balas

Normal sis, so kena get ready je bila2 masa sebab dah ada bukaan kan

10mo ago

sakit pinggang smpai ke bontot.. baju semua dh get ready dh ni .😄