Ngilu

Hi mommies, saya skrg 33 weeks , tapi kat area kemaluan tu rasa ngilu sangat. is it because kepala baby dah trun ke bawah ? bahaya tak klu aktif & bnyak berjalan ?

1 Balas

Tak silap Saya orng ckap time akhir2 pregnant kena banyak bergerak nanti baby senang kuar.saya pun rasa benda yang sama tapi Saya berjalan Dan aktif nanti baby kuar senang

5y ago

Tulah...Saya pun buat kerja berat gak tapi Lau Tak larat memang stop dulu