Minta Klinik MC

hi mommies, saya sekarang lagi 2 minggu nk masuk due date tapi company tak benar kan untuk ambil cuti awal/panjang. kalau pegi klinik mintak MC dokter akan bagi tak? ada mommies yang mintak MC tak hujung2 waktu ni?

11 Balas

Sebab tu saya krja sampai pecah ketuban kat ofis.

2y ago

Betul..betul sangat. Saya pun pelik dapat bos lelaki bini 2. Tp still cam xpaham larat xlarat pmpn memgandung ni camana lagi² yg da nak dekat2 due ni. Org nak cuti bagi jela tolak je annual leave kita. Lagipun kje semua kita da handover siap2 kat org yg akan take over tu. Kita ni dtg hari² untuk tolong² je. Kena masa pecah ketuban kat ofis, husb pulak outstation masa tu kenala minta kakak HR yg tlg hantar g hospital trus. Mujur beg & buku pink memang ready sokmo dlm kereta da. Baru ada akai en bos tu.