Boleh Colour Rambut?

Hi mommies. Saya pregnant anak pertama dah 23 weeks and teringin nak colour rambut saya. Boleh ke?

2 Balas

Sy baru je lepas rebonding rambut 🤭 kandungan 31w masa tu.. So far so good.. Yg penting tahan la duduk lama.. Masa basuh rambut & treatment, tu kena baring terlentang, tu je x tahan.. Sbb sy tak boleh baring terlentang, sakit pinggang & sesak nafas.. so badan senget sikit, akak tu faham je 😁

apa apa chemical sebenarnya tak elok untuk bayi so lagi bagus kalau elak je 🙁

4y ago

hmm... not sure. relaxing tu ada chemical treatment tak? i think maybe ada la. so better avoid kot.