warna rambut

klau nak colour rambut time pregnant bole ke ? 😅 mmg hari-hari cakap kat husb nak colour rambut 😂

2 Balas

Sis tahan dulu. Hair colour ada chemical yang baby boleh serap. Tak bagus untuk dia. Sis pakai hair dye natural seperti inai, tu okay. Tapi yang dalam kotak atau di salun, takyahlah for now

kakak saya siap rebonding. sbb dia degil. tapi alhamdulillah tkde apa. tapi kalau boleh elakkan lah sis. bertahan dulu tauuuu