Bowling

Hi mommies, saya pregnant 7 weeks & adakah saya boleh main bowling? Hehe kalau xboleh, nnt saya dduk tepi je jd supporter ?

18 Balas

Jangan lah ambil risiko sis..jaga betul2 rezeki dr Allah dan kandungan masih muda, mugkin masih belum kuat berpegang pada dinding rahim..salah makan, xkawal stress blwh terjadi benda xdiingini. bru je hadap 2 org kawan miscarriage bln lepas. Mum mana yg xsedih lg2 conceive ank 1st.