preggy tapi payudara kecil

Hi mommies, saya preggy 23week n this is my first baby. Payudara saya memang kecil tapi sekarang walopon preggy payudara saya masih tak membesar dan leper. Cuma puting je berubah sikit. Adakah normal? N adakah mommies ada petua utk besarkan?

2 Balas

Mcm kak ipar sy, breast kecik je.. Tapi alhamdulillah anak2 dia 4 org dia fully breastfeeding smpai umo 2 tahun.. Mksdnya kt sni, breast u kecik ke besar ke, x mnentukan u boleh susukan ank ke tdk.. Ad jg yg breast besar tp tkde rzeki nk susukan ank sbb susu xde.. Rzeki msing2, so dont u worry about the size.. Okey?

Nty ad susu dia penuh sis. Dont worry. Pyudara kcik ke bsar bukan fktor dpt mnyusu atau x.