benjolan pada payudara

Mommies. Saya nk tya. Skrg sy fully bf anak. Sy prasan breast knan sy bhgian tepi ni rsa mcm ada benjolan cmtu. Tp xsakit. tu tnda knser pyudara ke? Or just benjolan urat ssu? Sbb breast sbelah lg xde pn.

2 Balas

klau benjolan tu trase mcm kita letak tapak tgn kita kt biji mata kita . tu bru kanser payudara sis . permulaan biase akn tumbuh d bwh ketika brdekatan payudara tu . jika semua sy ckp xd . brmksd kelenjar la tu sis . kelnjar sejenis benjolan yg xsakit bila kita sntoh dia xmlekt . dy ikot brgerk skli benjolan tu . mksd xmlekat tu bila sis cube gerak kn dy . dy gerk juga . dy xstay je kt situ . klau sis was2 bole reffer kk trus .

5y ago

oo mcm tu plak ye . sy pon misi kk kjg pon bz n rmai org smpai xd tmpt duduk tpi dorg aja juga . uhuhu.

Sis try tgk yg mngu ni yg dr imelda yg cre nk thu bnjolan knsrer pyudra..

5y ago

g klinik nk kpastian bt mamogram